Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
08.10.2021 Broj: 109

Umirovljenici općine Radoboj posjetili Gradsko društvo Crvenog križa KriževciU sklopu projekta „Aktivni i nakon 65-e!“ umirovljenici općine Radoboj iz Krapinsko – zagorske županije 07.10.2021. godine posjetili su Dnevni boravak GDCK Križevci s ciljem razmjene iskustava i proširivanja međugradske suradnje.
Članice Dnevnog boravka za naše goste pripremile su izložbu radova od čunčane čipke kao i izložbu etnografske građe i starih kuharica, a u sklopu aktivnosti Slatko – slana kreativa pripremile su razne kolače, slastice i štruklje kojima smo počastili goste i sve prisutne.
Djelatnice GDCK Križevci pripremile su kratku prezentaciju o Križevačkom velikom spravišču i Križevačkim štatutima, a goste je posebno razveselila recitacija tradicionalnih zdravica po Štatutima.
Kako bi imali uspomenu na ovaj događaj za goste smo pripremili i prigodne poklone, privjeske sa motovima čunčane čipke i paketiće suhih kolača, a koje su također izradile članice Dnevnog boravka.
Još jednom zahvaljujemo općini Radoboj što su za posjet odabrali našu udrugu te se nadamo i daljnjoj uspješnoj suradnji!

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci