Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
15.11.2021 Broj: 134

Sudjelovanje djelatnika i članova Gradskog interventnog tima Crvenog križa Križevci u provedbi cijepljenja protiv bolesti COVID – 19 u KriževcimaDana 15.11.2021. u Križevcima se provelo cijepljenje protiv bolesti COVID – 19 za ukupno 506 građana, koji su primili prvu, drugu i treću dozu cjepiva, a koje se također održalo u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci od 14:00 do 18:00 sati. U provedbi cijepljenja stanovništva, kao dio Stožera Grada Križevaca i ovoga puta sudjelovalo je i Gradsko društvo Crvenog križa Križevci.

Svoj doprinos provedbi cijepljenja dala je Đurđica Trbus, članica Stožera civilne zaštite Grada Križevaca te djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Križevci Ivana Ružić, Marina Igrić, Ivana Đurinić i Dora Vrhovec Golub. Volonteri i djelatnici GDCK Križevci bili su zaduženi za koordinaciju i pripomoć cijepljenim osobama te za pripremu prostora u kojem se cijepljenje održalo.

Organizacija cijepljenja građana bila je na visokoj razini uz poštivanje epidemioloških mjera te je cijepljenje proteklo bez poteškoća.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci