Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
26.04.2021 Broj: 14

Sudjelovanje djelatnika i članova Gradskog interventnog tima Crvenog križa Križevci u provedbi cijepljenja protiv bolesti COVID – 19 u KriževcimaDana 24.04.2021. u Križevcima se provelo cijepljenje drugom dozom AstraZenece i prvom dozom Pfizer cjepiva protiv bolesti COVID – 19 za građane koje se također održalo u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci. U provedbi cijepljenja stanovništva, kao dio Stožera Grada Križevaca i ovoga puta sudjelovalo je i Gradsko društvo Crvenog križa Križevci.
Svoj doprinos provedbi cijepljenja iz GDCK Križevci dala je Đurđica Trbus, članica Stožera civilne zaštite Grada Križevaca te djelatnici i volonteri Gradskog interventnog tima Crvenog križa Davor Japec, Miljenko Jagodić, Ivana Đurinić, Martina Car, Marina Igrić i Snježana Komljenović. Volonteri i djelatnici GDCK Križevci bili su zaduženi za koordinaciju i pripomoć cijepljenim osobama te za pripremu prostora u kojem se cijepljenje održalo.
Akciju cijepljenja podržali su župan Darko Koren, zamjenik župana i načelnik Županijskog Stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić, te ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla.
Organizacija cijepljenja građana bila je na visokoj razini uz poštivanje epidemioloških mjera te je cijepljenje proteklo bez poteškoća.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci