Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
11.05.2022 Broj: 214

Klub osoba treće životne dobi na razmjeni iskustava u PuliGradsko društvo Crvenog križa Križevci u sklopu trogodišnjeg programa „Klub osoba treće životne dobi“ u periodu od 9. do 10.5.2022. godine održalo je aktivnost razmjene iskustava u Puli.

Članice Kluba i projektni tim posjetili su Gerontološki centar Vila Trapp koji nudi korisnicama dnevni boravak, senior klub – radionice, savjetovanja i tribine. Članice Kluba i projektni tim upoznati su s načinom rada Gerontološkog centra Vila Trapp, a ujedno su i članice Kluba upoznale korisnike Gerontološkog centra sa svojim aktivnostima u koje su uključene kroz Klub osoba treće životne dobi.
Senior klub Pula namijenjen je osobama u dobi od 60 i više godina starosti koji žele svoje slobodno vrijeme kvalitetno provesti. Neke od aktivnosti koje provode unutar senior kluba su: Yoga 60+, umjetnička radionica, zdravo i posebno – radionica kuhanja, plesaonica, rekreacija za treću dob,..
Korisnice Kluba i projektni tim također su posjetili NP Brijune i razgledali Pulu, a sve u svrhu zadovoljnih i sretnih korisnika.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe starije životne dobi da se uključe u aktivnosti Kluba osoba treće životne dobi!

GDCK Križevci