Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
14.05.2022 Broj: 215

GDCK Križevci pružilo podršku u radu Vatrogasnoj zajednici Grada KriževacaRedovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice Grada Križevaca održana je 14. svibnja 2022. godine u Erdovcu.

Nazočni su imali priliku vidjeti i čuti koje su se aktivnosti u proteklih godinu dana odvijale te koje su dalje u planu.
Jedna od hvalevrijednih novosti je stavljanje većeg fokusa na rad s djecom. Naime, ove godine po prvi put planira se susret djece Vatrogasne zajednice Grada Križevaca i vatrogasaca s Paga. Susret će se održati ovog ljeta u gradskom odmaralištu na Pagu. Djeca će proći edukaciju, vježbe, igre, a na kraju programa održat će se vatrogasno natjecanje. Ovim programom želi se djecu zainteresirati za vatrogastvo, ali i educirati.
Sjednici skupštine nazočile su ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci i predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i na taj način dale podršku u radu svim dobrovoljnim vatrogasnim društvima koja djeluju unutar ove zajednice, ali i pokazale zahvalnost za suradnju.

Važnost suradnje i uzajamnog pomaganja naglasio je i gradonačelnik Grada Križevaca koji je još jednom uputio čestitke povodom Svjetskog dana Crvenog križa.

GDCK Križevci

Izvor fotografija: Prigorski.hr