Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
04.06.2022 Broj: 225

Edukativno druženje klubova žena oboljelih od raka dojkeKlub žena s bolestima dojke „Agata“ Križevci organizirao je u subotu, 4. lipnja 2022. godine, edukativno druženje žena oboljelih od raka. Riječ je o tradicionalnom okupljanju, a okupljaju se udruge žena oboljelih od raka dojke iz raznih mjesta.

Edukativna predavanja započela su predavanjem psihologinje Marine Trbus koja je sudionike educirala kako se nositi sa stresnim situacijama i kako bolje komunicirati.
Nakon predavanja održan je prigodan program koji je sadržavao igre između članica klubova. Članice su goste uveselile s nekoliko pjevačkih točaka, a zabavni do nije mogao proći ni bez pokojeg vica.
Po završetku zabavnog dijela, Dalija Škapul, voditeljica sportskih aktivnosti na bazenima Cerine održala je kondicijsku vježbu u kojoj su sudjelovale i članice i gosti te na taj način pokazala kako vježbama disanja i razgibavanjem održati zdravlje duha i tijela. Na edukativnom druženju prisustvovala je ravnateljica GDCK Križevci Antonija Pukec.
Po završetku službenog dijel uslijedilo je druženje i ples.

GDCK Križevci