Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
14.10.2022 Broj: 280

Sudionici projekta „Starost nas povezuje“ sudjelovali u dnevnim aktivnostima Gradskog društva Crvenog križa ViroviticaGradsko društvo Crvenog križa Križevci u sklopu projekta „Starost nas povezuje“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda posjetilo je projektnog partnera Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica. Članovi projektnog tima i ciljana skupina projekta (starije osobe) sudjelovali su u dnevnim aktivnostima Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.

Tijekom posjeta GDCK Križevci prezentirao je i aktivnosti koje provodi u sklopu projekta „Starost nas povezuje“. Dio sudionika izložilo je svoje radove koje izrađuju na radionicama izrade čunčane čipke i perlanja u sklopu projekta čime su prikazali svoje znanje i umijeće u izradi čunčane čipke te nakita, privjesaka i ostalih predmeta izrađenih od perlica.

Cilj sudjelovanja u dnevnim aktivnostima bila je razmjena iskustava u provođenju projekta te postizanje veće socijalne uključenosti starijih osoba u društvo.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci