Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
10.12.2022 Broj: 308

Provedena akcija „Djeca daruju djecu“U subotu 10.12.2022. na Strossmayerovom trgu održana je već tradicionalna humanitarna akcija “Djeca daruju djecu”.

Akcija je održana u organizaciji Grada Križevaca i Gradskog društva Crvenog križa Križevci, no zbog lošeg vremena akcija je održana u skraćenom vremenu, a građani su mogli tokom tjedan donijeti svoje donacije u Gradsko društvo Crvenog križa Križevci.
Osim pojedinaca, u akciji su sudjelovala i djeca iz Dječjeg vrtića Križevci- skupina „Bubamare“. Njihovu donaciju preuzele su djelatnice GDCK Križevci koje su djeci objasnile kome će biti poklonjene igračke kojih su se oni odrekli.

Prikupljane su igračke i slatki paketi za djecu slabijeg imovinskog stanja kako bismo omogućili da i njihova malena srca zasjaju blagdanskom radošću.

Vrijedni volonteri i djelatnici Gradskog društva Crvenog kriza Križevci u narednim danima sortirat će prikupljene donacije i pripremiti pakete koji će djeci biti dostavljeni uoči Božića.

Gradsko društvo Crvenog kriza Križevci zahvaljuje svim roditeljima i djeci koji su sudjelovali u akciji, a radost i veselje na licima djece koja će primiti pakete neka nam svima bude najveća zahvala i poklon u ovo blagdansko vrijeme.

GDCK Križevci