Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
01.04.2023 Broj: 328

Održano Međužupanijsko natjecanje mladih HCKU subotu 01.04.2023. godine u Bjelovaru održano je Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa, a domaćin natjecanja je bila I osnovna škola Bjelovar.

U natjecanju su sudjelovali učenici iz Bjelovarsko-bilogorske te Koprivničko-križevačke županije u kategorijama podmladak i mladi. Ukupno je bilo 8 ekipa od toga 4 ekipe podmlatka i 4 ekipe mladeži.

Na Državno natjecanje mladih HCK koje će se održali 13. svibnja 2023. godine u Zagrebu plasirali su se u kategoriji podmlatka OŠ Koprivnički Bregi, a u kategoriji mladeži pobjednička ekipa bila je ekipa Doma učenika Bjelovar.

GDCK Križevci predstavljale su dvije ekipe i to pomladak OŠ Sidonije Rubido Erdödy Gornja Rijeka, te mladež Srednja gospodarska škola Križevci.

Iz GDCK Križevci na natjecanju su sudjelovale ravnateljica GDCK Križevci Antonija Pukec, dr. Tara Golubić, Đurđica Trakoštanec, Dorores Novak, Ivančica Šimeg, Martina Car i Marina Igrić, a sve je podržala i predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Đurđica Trbus.GDCK Križevci


  • Više o natjecanju možete pogledati na stranici: