Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
19.05.2023 Broj: 338

Otvoren Centar za pomoć u kući KoprivnicaGradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u petak, 19. svibnja 2023. godine organiziralo svečano otvorenje Centra za pomoć u kući Koprivnica. Zgrada je sagrađena i opremljena kroz istoimeni projekt vrijedan skoro dva milijuna eura bespovratnih sredstava iz Europske unije. S novom zgradom koprivnički Crveni križ dobiva uvjete za proširenje postojećih i razvoj novih socijalnih usluga.
Uzvanici su se okupili na adresi Herešinska ulica 33 u Koprivnici, ispred novoizgrađenog i uređenog objekta ukupne površine oko 1.200 četvornih metara. Svečanim rezanjem vrpce Centar za pomoć u kući Koprivnica otvorili su ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev i gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić.
Među uzvanicima su bili predstavnici Hrvatskog Crvenog križa, humanitarne organizacije u čijem sastavu djeluje i koprivnički Crveni križ. Izvršni predsjednik HCK Robert Markt čestitao je na novoj zgradi svima koji su sudjelovali na provedbi projekta te poželio nastavak uspješnog rada i razvoj novih programa pomaganja ljudima u potrebi. Okupljenima se obratio i koprivničko-križevački župan Darko Koren.
Iz GDCK Križevci na otvorenju je prisustvovala ravnateljica Antonija Pukec. Ovim putem čestitamo GDCK Koprivnici na ostvarenju dugogodišnjeg sna i želimo im puno sreće u daljnjem radu.


Izvor: GDCK Koprivnica


  • Više na: