Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
28.06.2021 Broj: 66

Volonteri križevačkog Crvenog križa za dobrobit svih nas odradili 1314 volonterskih satiU Križevcima se od sredine veljače do kraja lipnja održalo deset akcija cijepljenja građana protiv bolesti COVID – 19 na kojima su u samoj organizaciji i provedbi cijepljenja sudjelovali i naši volonteri i djelatnici.
U svih deset akcija cijepljenja sudjelovalo je 20 volontera i djelatnika našeg Društva koji su u navedenom periodu volonterski odradili dodatna 164 radna dana odnosno izdvojili su ukupno 1314 sati svojeg slobodnog vremena i usmjerili ga na dobrobit cjelokupne lokalne zajednice.
O tome sa koliko požrtvovnosti, predanosti i humanosti su naši volonteri i djelatnici pristupali obavezama na akcijama cijepljenja svjedoče i pohvale organizatora, ali i samih građana koji su se cijepili. Volonteri i djelatnici sudjelovali su u pripremi prostora, bili su zaduženi za koordinaciju građana ispred dvorane i unutar nje, na ulazima su mjerili temperaturu i dezinficirali građanima ruke te su pripomagali slabo pokretnim osobama.

Ovim putem želimo im se još jednom zahvaliti na njihovom vremenu i trudu koji su nesebično uložili za dobrobit svih nas i svakog poimence spomenuti: Đurđica Trbus, Ivana Ružić, Marina Igrić, Dora Vrhovec Golub, Ivana Đurinić, Martina Car, Snježana Komljenović, Ana Dolar Jug, Tomislav Kešer, Natalija Jelušić, Jasna Postružin, Miroslav Igrić, Ivan Bezjak, Davor Japec, Miljenko Jagodić, Darko Križanić, Anita Đurec, Sara Jelušić, Milenko Brkić i Kristina Fletko.
Važno je istaknuti da su naši volonteri i djelatnici aktivni gdje god za to postoji potreba, a to su u posljednjih nekoliko godina mnogo puta dokazali: poplave, migrantska kriza, potresi i ostale krizne situacije, briga o starijim, nemoćnim i osobama u potrebi dio su naše svakodnevice u kojoj brigom za drugoga, nesebično dajući sebe, širimo humanost.
Još jednom zahvaljujemo svima koji svojim doprinosom naše Društvo čine snažnijim, a lokalnu zajednicu boljim i ugodnijim mjestom za život.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci