Novosti

Crveni križ Križevci

Povratak na novosti
14.09.2021 Broj: 95

Posjet članova Kluba dijabetičara „Slatko srce“ Koprivničko – križevačke županije Dnevnom boravku GDCK KriževciKao dokaz suradnje i uzajamnog poštivanja u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Križevci 14. rujna 2021. godine sastale su se članice Dnevnog boravka i članovi Kluba dijabetičara „Slatko srce“ Koprivničko – križevačke županije.
Podsjetimo, već drugu godinu zaredom članice Dnevnog boravka i članovi Kluba dijabetičara sudjelovali su na zajedničkoj edukaciji koja se krajem kolovoza i početkom rujna održala u Dječjem odmaralištu Križevci na otoku Pagu, a gdje su se razvila mnoga prijateljstva.
Članovi Kluba dijabetičara „Slatko srce“ po prvi puta su posjetili naše članice, a kao znak pažnje donijeli su tortu sa znakom Crvenog križa koju je voditelj Kluba dijabetičara „Slatko srce“ Miroslav Kanisek uručio predsjednici Društva Crvenog križa Koprivničko – križevačke županije Đurđici Trbus koja je najavila i posjet naših članica Klubu dijabetičara.
Gradsko društvo Crvenog križa Križevci zahvaljuje članovima Kluba dijabetičara na posjeti i poručuje kako će se suradnja nastaviti i dalje s ciljem daljnje razmjene iskustava članova i članica, ali i stvaranja novih prijateljstava.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci